• Léon van Es

    We had a wonderful safari with Keldonk to Amboseli: lots of joy, beautiful animals, a luxurious tent camp and nice conversations.

  • Maartje van Raay-Vromans

    We hebben een geweldige vakantie van twee weken in Kenia gehad! Alles was goed georganiseerd. We hadden een eigen chauffeur met busje. Daarmee hebben we verschillende parken bezocht en heel veel dieren van dichtbij gezien. Erg spectaculair! De chauffeur was ook meteen onze gids en kon ons tijdens de reis en het bezoek aan de parken wat vertellen over de omgeving, de cultuur daar en over de dieren. We hebben ook enkele scholen bezocht en daardoor ook een beeld gekregen van het echte leven in Kenia.
    Julius, de eigenaar van de reisorganisatie, was daar ook bij en hij praat goed Nederlands. Doordat hij Nederlands praat en ook de Nederlandse cultuur kent, kon hij zich goed in ons verplaatsen en regelde hij alles prima. Als we vragen hadden of bijv. de douche het niet goed deed, ging hij hier meteen achteraan. Doordat hij gedeeltelijk aanwezig was en anders snel bereikbaar was, gaf dit ons een veilig gevoel. Hij stond altijd klaar om ons te helpen.
    Wij kijken terug op een onvergetelijke vakantie!